top of page
TRAVELPORT _LOGO_SAND_CMYK.png

GATI PËR TU BËRË MODERNË?

TRAVELPORT _LOGO_BLACK_CMYK.png

Travelport+ është e vetmja platformë moderne e shitjes, ndërtuar enkas për agjencitë e udhëtimit. Ndryshe nga teknologjitë e tjera, Travelport+ vendos agjentin (shitësin) të parin. Lehtësisht ne perdorim, e shpejtë duke ofruar përvojat e kalibrit të lartë sipas pritshmerive te udhëtarëve te sotëm. Po flasim për më shumë personalizim, vetë-shërbim më të mirë dhe menaxhim më të thjeshtë të udhëtimit. Fluturime, hotele dhe opsione makinash ne pafundesi.

SHITJET E SUKSESSHME NXISIN RRITJEN

A jeni gati per te fluturuar, lart dhe larg?

Travelport+ ndihmon agjencite te nisin fluturimin ne shitjen moderne me mjete qe

ndihmojne  rritjen e shitjeve, optimizimin e të ardhurave dhe mbajtjen e nivelit te kënaqësisë së klientit.

ZGJIDH MË SHUMË

TPlus-Choose-More.jpg

Shumë zgjedhje mund të jenë dërrmuese (thjesht provoni të paketoni një valixhe nën presion). Travelport+ largon dhimbjen e vendimmarrjes. Automatizimi ndihmon agjentët të skanojnë dhe krahasojnë me shpejtësi tarifat, ofertat dhe pajisjet ndihmëse të shumta dhe të ofrojnë rezultate të përsosura e të personalizuara.

01

OERACIONE TE LEHTA

Shtija moderne nuk ka te beje vetem me shitjen por me  procesit te punes sa me te thjeshte per te gjithe.

Konsumatorët presin që bizneset të jenë gjithmonë aktive - por kjo nuk duhet të jetë një punë me kohë të plotë. Travelport+ fuqizon agjentët me mjete për t'i bërë gjërat.

MENAXHIM I LEHTË I UDHËTIMIT

Klienti ka ndryshuar mendje? Ju uhet të anuloni, apo të shtoni një bsherbim shtese? Pa merak. Travelport+ fuqizon agjentin  tj'u shërbejë klientëve kur dhe ku u nevojitet — qoftë nëpërmjet agjentit ose nëpërmjet vetë-shërbimit. MJaft e thjeshte me  automatizimin e procesit të shkëmbimit dhe rimbursimit që shpjegojnë qartë opsionet dhe tarifat. Travelport+ ka mjete për të krijuar dhe dergoje itinerare të personalizuara.

Smoother-trip-mgmt-1 (2).png
Easier-Workflows.png

Në Travelport+, puna rrjedh. Falë inteligjences automatike, agjentët shpenzojnë më pak energji në detyrat tipike manuale dhe në vend të kësaj marrin më shumë kohë për t'u fokusuar te klientët. Përditësimet  në kohë reale dhe mjetet e vetë-shërbimit reduktojnë në mënyrë dramatike numrin e thirrjeve telefonike që duhet të menaxhojnë agjentët. E gjithë kjo e bën shumë më të lehtë drejtimin e një agjencie udhëtimi.

LEHTESI NE RRJEDHEN E PUNES

SHTIMI I VLERËS

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Search.png

68% KËRKIM MË I SHPEJTË

Uljen ndjeshem te ngarkesës

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Control .png

MESATARISHT 10% MË SHUMË MARZH

Për biletat e lëshuara përmes Net Fare Manager

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Time Savings.png

833 ORË TË KURSYEURA NË VIT

Përmes automatizimit dhe vetë-shërbimit

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Mass Automation.png

AUTOMATIZIM ME I MIRE I RRJEDHES SE PUNES

Kursen mesatarisht 1.5 orë në ditë në detyra manuale

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Retail.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Airline.png

300+ BRANDED FARE AIRLINES

19 LINJA NENSHKRUAR PER NDC

Kalon më pak kohë në faqet e  linjave ajrore

Nuk po ndalemi me kaq

ZGJIDHNI ITINERARIN TUAJ

Zgjidhni itinerarin që ju përshtatet më shumë

SMARTPOINT

Zgjidhja jonë e desktopit u jep agjentëve më shumë zgjedhje, potencial më të madh shitjeje dhe më shumë kohë për t'iu kushtuar shitjes dhe shërbimit të klientëve. Lejon agjentët të punojnë në rrugën e tyre, me më shumë automatizim për ta bërë jetën më të lehtë.

API SUITE

API-të  Travelport celsi që nevojitet për të shkallëzuar, një grup të thjeshtë programimi të bazuar në ndërfaqe. Të lehta dhe të shpejta për t'u integruar, testuar dhe shfaqur drejtpërdrejt - me rezultate të menjëhershme, mbresëlënëse.

TRAVELPORT _LOGO_BLACK_CMYK.png

PARAQITJA

SMARTPOINT CLOUD

Të bëhesh modern sapo u bë më e lehtë. Smartpoint Cloud është platforma teresisht e re që transformon përvojën e shitjes dhe shërbimit të udhëtimeve. Është mënyra më e lehtë, më e shpejtë për të hyrë në kontentin  Travelport+, e vetmja platformë e shitjes  e udhëtimeve e krijuar duke pasur parasysh agjentët.

KAPITULLI
01

KAPITULLI
02

KAPITULLI
03

KAPITULLI
04

Air cache

Të përmirësuara nga robotika, të dhënat tona të air cache jane aty për t'ju ndihmuar të frymëzoni klientët dhe të nxisni kërkesën, me njohuri për të përshtatur qasjen tuaj të shitjes.

Self-service exchanges

Agjentët mund të gjejnë alternativa të përshtatshme dhe të kontrollojnë përshtatshmërinë për exchange të lehta, t të gjitha të mbështetura nga garancia jonë e tarifës

Viitrina inteligjente

Një grup funksionesh për t'ju ndihmuar të ofroni një përvojë moderne të shitjes  për klientët tuaj, me aftësi kërkimi më të shpejtë dhe më të detajuar

Kontenti NDC

Qasje në të gjitha çmimet më të mira të disponueshme, udhëtime më të personalizuara dhe opsione tarifash te tjera.

JASON API

Më i shpejtë dhe më i lehtë për t'u zhvilluar, API ynë JSON është porta për aftësitë aktuale dhe e ardhshme  Travelport+

Mëso më shumë

Ch1 (1).jpg

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

tag-logo-case-study (1) (1).png

Thjeshtimi i shitjes Globale te udhetimeve

tag-hero-1200x900-1-1024x768 (1) (1).jpg
encore-logo-case-study (1).png

Shërbim i klasit botëror

encore-hero-1200x900-1-1024x768 (1).jpg
aa-logo-case-study (1) (2).png

Rruga e shpejtë për në NDC

aa-hero-1200x900-1-1024x768 (1) (2).jpg
GettyImages-576903082.jpeg

FLISNI ME NE

Dëshironi të dini më shumë? Gati për të filluar?

Jepni të dhënat tuaja dhe ne do jemi me ju.

REGJISTROHUNI NË BULETININ TONË

Emaili juaj i kerkimit te fundit, njohurite dhe keshillat e platformes.

bottom of page