top of page

PARAQITJA:

SMARTPOINT CLOUD

TRAVELPORT _LOGO_BLACK_CMYK (1).png

Të bëhesh modern sapo u bë më e lehtë. Prezantimi i Smartpoint Cloud, transformon përvojën e shitjes dhe shërbimit të udhëtimeve. Është mënyra më e lehtë, më e shpejtë për të hyrë në Travelport+, e vetmja platformë e shitjes, e udhëtimeve e krijuar duke pasur parasysh agjentët. Ndërfaqja e përmirësuar ju ndihmon të fitoni më shumë, të çuditni klientët dhe të qëndroni në krye të lojës tuaj. Duke qenë se ju vendosni të jeni një shitës modern, do të qëndroni hapa përpara të tjerëve, pa u lodhur.

JU JEP AVANTAZH KONKURUES

Kur bëhet fjalë për shitjen moderne, Smartpoint Cloud ju ndihmon të qëndroni një hap përpara agjencive të tjera. Gjithçka behet më e lehtë,  duke filluar nga trajnimi, te krijimi i paketave te udhetimit, deri te shitja si profesionist. Ju lejon të përdorni kontent udhëtimi me cilësi të lartë nga burime të shumta, duke përfshirë NDC. Bukur

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Retail.png

PËRDORIM ULTRA-I SHPEJTË

Smartpoint Cloud ka një ndërfaqe intuitive kaq te drejtpërdrejtë që çdokush mund ta përdorë  – pavarësisht nëse preferohet një pamje grafike apo tradicionale të ekranit. Kjo e bën trajnimin ‘buke me djathe’, duke e mbajtur biznesin tuaj gati për çdo gjë.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Target Arrow.png

LIDER NE SHITJE

Smartpoint Cloud lejon agjentët të krijojnë paketa fluturimi, hotelesh, makinash dhe trenash. Ai siguron akses të lehtë NDC, thjeshton krahasimin e ofertave dhe eliminon nevojën për të kontrolluar faqet e internetit të shumë furnizuesve. Vendimmarrja e sigurt? Kontrollo

extra-earning-power.png

FUQI SHTESË E FITIMIT

Ashtu si një hartë e besueshme, Smartpoint Cloud u tregon agjentëve gjithcka që nevojitet në çdo hap të rrugës. Sherbimet ancillary, shtese e bëjnë shitjen më të lehtë, ndërsa shërbimi më i qetë i udhëtimeve krijon edhe më shumë të ardhura për agjencinë tuaj.

HEQ VESHTIRESITE

Cudia e Cloud është se ju mund të përdorni hapësirën tuaj të punës në çdo kohë, kudo. Nuk ka përditësime manuale të softuerit - Smartpoint Cloud e bën vet punën e vështirë, ne menyre që agjentët mund të përqendrohen në shitjen dhe shërbimin.

time-saving-technology (1).png

TEKNOLOGJIA KURSE-KOHE

Smartpoint Cloud u jep agjentëve më shumë kohë për t'u fokusuar ne sherbim te nje klienti të lumtur. Rrjedhshmeria ne pune bën që puna të rrjedhë më mirë, duke shpenzuar  më pak kohë telefonat me helpdesk dhe më shumë kohë për gjërat e duhura.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Technology Shfts.png

I SAKTE, EXCHANGE TE AUTOMATIZUARA

Smartpoint Cloud ofron exchange-in që e bën  të gjithë procesin më të lehtë. Për shkak se nuk keni nevojë të llogaritni manualisht kostot, ka më pak rrezik për një gjobë për të gabuar.

TE GJITHE AGJENTET JANE TE KENAQUR

Smartpoint Cloud është i shpejtë, modern dhe i krijuar për të përmbushur nevojat e të gjithë agjentëve. Ndihmon agjentët të kryejnë punën, pavarësisht nga niveli i përvojës, madhësia e biznesit ose lloji i udhëtimit.

work-your-way.png

PUNO SI TE PELQEN

Pavarësisht nëse jeni një perdorues  superfans i grafikes ose nje perdorues kriptik, Smartpoint Cloud ju lejon të zgjidhni konfigurimin dhe stilin e punes që ju pëlqen më shumë.

NJË HAPËSIRE PUNE

Kane ikur kohet kur leviz sa te nje faqe tek tjetra, nga nje furnitore tek tjetri. Smartpoint Cloud ju sjell gjithçka të përshtatshëm në një vend.

ÇFARË NA THONË KLIENTET

Smartpoint Cloud u lejon agjentëve të kenë akses në të gjithë përmbajtjen e udhëtimit, duke përfshirë NDC, në një ndërfaqe moderne e bazuar në ueb që lejon  të punojnë kudo, në çdo pajisje, në çdo kohë. Është e qartë se Travelport e kupton se si duhet të duket shitja moderne dhe kjo do të ndryshoje lojen.

MIKE CAMERON

CEO

Christopherson Business Travel

CHRISTOPHERSON-1-1024x768.jpg
GettyImages-576903082.jpeg

KONTAKTONI

Kontakt

Na jep disa detaje dhe do të kontaktohesh nga skuadra jonë e shitjeve. Vetëm detajet më bazike na duhen, por edhe nëse thjesht na tregon star sign tënd, nuk e kemi problem.

FIND OUT MORE

NJE BOTE E KONTENTIT TE UDHETIMIT

Jeni ne kërkim te një game të gjerë ofertash udhëtimi? Mos kërkoni më tej. Travelport+ ja u jep te gjitha  pavarësisht burimit (direkt, NDC, OTA) dhe vazhdimisht platforma jone pasurohet.

content-final-transparent-1024x1019.png

LEVIZ

MODERNIZOHU

TRAVELPORT _LOGO_BLACK_CMYK (1).png
Get-Modern-Column.png

MERR TE REJAT  E FUNDIT

Emaili juaj i kerkimit te fundit, kendveshtrimi dhe keshillat e platformes.

bottom of page