top of page

MY TRAVELPORT

GJITHÇKA NËN KONTROLL

GettyImages-1083856280.jpeg

Mirë se vini në destinacionin tuaj gjithëpërfshirës për të menaxhuar gjithçka Travelport. MyTravelport është një portal vetëshërbimi ku agjentët dhe furnitorët mund të kenë qasje në njohuritë kryesore, të gjejnë mjete dhe të kërkojnë mbështetje – të gjitha përmes një hyrjeje të vetme. Dhe, duke qenë se nuk ka dy klientë të njëjtë, MyTravelport mund të konfigurohet për të plotësuar rolin ose funksionin tuaj.

A keni llogari në MyTravelport?

PSE MYTRAVELPORT?

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

ME SHUME KONTROLL

MyTravelport ju jep frenat. Nuk ka asgjë për të pritur - ju lejon të merrni atë që ju nevojitet kur keni nevojë për të. Mund të punoni më shpejt, më zgjuar, të merrni vendime të informuara, të merrni mbështetje dhe të përmirësoni funksionimin e biznesit tuaj.

LEHTESI NE INTEGRIM

Rekrutimi i perdoruesve te rinj është më i lehtë me MyTravelport. Administratorët mund të menaxhojnë profilet dhe lejet e hyrjes, dhe gjithashtu të kenë qasje të menjëhershme në mësimin elektronik, helpdesk dhe chatin elektronik. 

REGJISTRIM UNIK

A e harroni shpesh fjalëkalimin tuaj? MyTravelport ju lejon të hyni me ID -në tuaj ekzistuese Travelport. Në të vërtetë, nuk mund të jetë më e thjeshtë.

PSE MY TRAVELPORT?

Po, shumica e platformave kanë një portal vetë-shërbimi. Por MyTravelport ofron shumë më tepër. Eshtë qendra juaj e kontrollit ku mund të keni qasje në trajnime, informacion dhe ku mund të kontaktoni Helpdesk. Ju gjithashtu mund të shkarkoni dhe menaxhoni të gjitha produktet e Travelport apo produktet e palëve të treta.

TIPARET E MYTRAVELPORT

MyTravelport ju lejon të përdorni atë që ju nevojitet, duke ju ndihmuar të merrni vendime dhe të përmirësoni rezultatet e biznesit.

Regjistrim unik për të gjitha aplikacionet web të Travelportit

Integrimi dhe administrimi i vetë-shërbimit të të gjitha llogarive të përdoruesve, lejet e profilit dhe settings që lidhen me agjencinë tuaj

Qasje në bazën e të dhënave të informacionit dhe trajnimit të Travelport

Të rejat dhe lajme të ndryshme

Suport për probleme teknike të ndryshme

mytravelport-400.jpg
Intersect.png
Intersect.png

Njerëzit në Travelport janë gjithmonë në kërkim të mënyrave për t’i bërë gjërat ndryshe, gjithmonë nga kendveshtrimi i agjentëve të udhëtimit.

Eric Hall
Menaxher i Lartë i Strategjisë dhe Marrëdhënieve
Southwest

bottom of page