top of page

API

NJË BOTË ME PËRMBAJTJE

woman-record-vinyl-1200x729-1-1024x622.jpg

Rritja e biznesit te udhëtimi, ose pasurimi i  ofertës, nuk duhet të ketë një kosto të madhe. API Travelport mund t'ju ndihmojë të nxirrni ne pah përmbajtjen që ju nevojitet, nepermjet ndërfaqesh programimi të thjeshta, të bazuar në standarde programimi. I panjohur API i udhëtimit? Tonat,  janë të lehte dhe të shpejte për t'u integruar, testuar dhe shfaqur live - me rezultate të menjëhershme, dhe mbresëlënëse.

PSE API-të TRAVELPORT

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Growth.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Travel Choice.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Dynamic Search.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Travel Performance.png

SHPEJTËSI DHE STABILITET

Klientëve nuk u pëlqen të presin dhe nuk u duhet shumë për të braktisur anijen. API-të tona i mbajnë ata të angazhuar me një kohë përgjigjeje të shpejtë rrufe.Vitet tona të ekspertizës API, do të thotë  garanci e një produkti te vendosur mirë, i dokumentuar mirë dhe i qëndrueshëm.

QASJE TË GJITHA ZONAT

Udhëtari i sotëm dëshiron zgjedhje. API Travelport, zgjeron ofertën duke u lidhur me shumë produkte ajrore, hotelesh dhe makinash — si dhe të gjitha produktet ekstra. API lejojnë të zhvilloni aplikacione APP që mahnitin rezervuesit, me sigurine e games se asaj qe disponohet.

RRJEDHE PUNE ME E THJESHTE

Thuaju lamtumirë thirrjeve dhe detyrave që humbasin kohë — API-të tona i bëjnë aplikacionet tuaja më efikase. Standardizojnë dhe konsolidojnë të dhënat nga burime të shumta (ATPCO, NDC, Direct Connect, Linjat Low Cost) integrim fleksibël me API ekzistues dhe i  ardhshem.

RRITJE E PËRBALLUESHME

Zhvilloni desktopin tuaj, faqen e internetit,aplikacionet, më të lirë,shpejt duke përdorur API e mikro-shërbimeve Travelport. Jeni të shqetësuar për integrimin? Mos ji. API bazohet në standardet e industrisë dhe ne ofrojmë trajnime dhe mbështetje për t'i vënë në punë në një kohë të shkurtër.

TIPARET E API

API Travelport janë te pasur me veçori, qe bejne te mundur rezervimin e aq lloje udhëtimesh sa ka udhëtarë. Baza jonë globale ofron të dhëna kryesore për publikimet e produkteve tona, duke siguruar vazhdimesine e funksionaliteteve që nevojitet.

Struktura API e bazuar në mikro-shërbime, e disponueshme përmes një ndërfaqe të thjeshtë programimi

Qasje dixhitale në përmbajtje nga burime tradicionale dhe të reja, që mbulojnë ajrin, hotelin, makinën dhe hekurudhat.

Koha tipike e përgjigjes së kërkimit nën dy sekonda

Formati i standardeve të industrisë, për integrim të shpejtë në platformat tuaja dixhitale

Ndjek automatikisht rekomandimet e BE-së për të ofruar një alternativë hekurudhore me shpejtësi të lartë ndaj një opsioni tradicional ajror.

Spliimi i ticketimit, menaxhim i sherbimeve shtese dhe branded fares.

trip-services-api.jpg

ÇFARË THONË KLIENTET TANË

Intersect.png
Intersect.png

API-të e reja Travelport+ na lejojnë të ofrojmë përmbajtje më të mirë udhëtimi dhe më shumë mundësi shitjeje me shpejtësi shumë më të shpejte, duke rritur shitjet dhe fitimet tona

SERGEY PIROZHNIKOV

Founder, Kupibilet

kupibilet-hero-1024x768.jpg

Jepuni agjentëve tuaj avantazhin me API-të  Travelport.

bottom of page