top of page

REGJISTROHU TANI

Konsumatorët presin eksperienca dixhitale të shkëlqyera intuitive, të shpejta dhe të rehatshme. Ndërsa industritë e tjera janë në kufi të inovacionit digital industria e udhëtimit është në vend numëro. Por udhëtimi ka qenë inovator i teknologjisë dhe mund t’a udhëheqi përsëri.

 

A jeni gati për të ecur përpara dhe për tu Bërë Modern?

MULTIPLE WEBSITES

ENDLESS COMPARISONS

COMPLEX BOOKINGS

ONE AGENCY MODERN TRAVEL

Brand-Elements-Icon-Set-Functional-Black_Like.png

AGJENCI, JEMI KËTU PËR JU

Travelport

E VETMJA KOMPANI TECH QË INVESTON NË FUQIZIMIN E  AGJENCIVE PËR TË TRANSFORMUAR BIZNESIN E TYRE DHE PËR TU BËRË SHITËS MË TË MIRË

Platforma të tjera

JANË NDËRTUAR PËR TË OPTIMIZUAR MARRËDHËNIET E FURNITORIT. NUK JANË TË FOKUSUARA NË SHITJEN MODERNE TE AGJENCISË.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Partner.png

ËSHTË MIRË PËR FURNIZUESIT

Shitja moderne nuk është vetëm e mirë për agjencite e udhëtimit por dhe për konsumatorët gjithashtu edhe për furnitorët.

Sepse kur klientët zgjedhin midis furnitorëve të ndryshëm ata marrin produktin më të mirë,  shërbimet ekstra më të mira në treg, duke shpenzuar më shumë.

Shitja moderne vendos pritshmëritë e klientëve, ata e dinë se cfarë kanë blerë. Kjo do te thotë klientë të lumtur që kryejne board në avion, check in në hotel, apo marrjen e celsave të makinës.

Lounging-in-car (1).jpg
TRAVELPORT _LOGO_BLACK_CMYK (1).png

PLATFORMA E UDHËTIMIT MODERN

Është shumë më thjeshtë të mendosh të Behesh Modern kur ke mjetet e duhura. Bëhu modern me ritmin tuaj në platformën Travelport+, platfoma e gjeneratës së ardhme që fuqizon agjencitë e udhëtimit të ofrojnë një përvojë moderne

KËRKIMET E FUNDIT

hero-modern-retailing-research2023-zoomedout.jpg

KERKIMI I FUNDIT

CFARË DUAN KLIENTËT

Bungee-Jump.jpg

KËRKIMI 2022

DIFERENCIMI NË  UDHËTIM

Ice-Cream-Truck.jpg

KËRKIMI 2022

PËRMIRËSIMI I UDHËTIMIT

AWS-Logo.jpg

Travelport dhe partnerët AWS Transformojne industrine e udhetimit 

GettyImages-1359566168 (3).jpeg

Zhytje e thellë në epokën e shitjes Moderne

Fairground-Ride.jpg

7 Mënyrat e modernizimit të shitjes së Udhëtimit

Rory-Sutherland.jpg

Rory Sutherland, si mund të behen krijues, shitësit e udhëtimeve:

Travelport-accelerator-panel.jpg

Travelport Accelerator: Një rrugë drejt modernizimit

MË SHUMË PËR SHITJE MODERNE ME PACKË

bottom of page