top of page

GOL API

PËRMBAJTJE E PASUR DHE FUNKSIONALITET PËR APLIKACIONET TUAJ TË UDHËTIMIT

GettyImages-1151155827.jpeg

Lidhni GOL API me dhe aplikacionet e tjera me Travelport+ dhe Travelfusion.

ÇFARË ËSHTË?

GOL API është një ndërfaqe programimi universale që, falë thelbit të bibliotekës GOL IBE, u jep aplikacioneve tuaja akses të unifikuar në Travelport+ dhe  Travelfusionit, i cili ofron përmbajtje NDC, linjaj ajrore me kosto të ulët dhe bileta treni.

Jeni OTA apo TMC dhe keni programesit tuaj?

Si po e shikoni atë?

Nëse jeni duke zhvilluar faqen tuaj të rezervimit të biletave online ose aplikacione të tjera, dhe dëshironi të shisni bileta dhe trena përmes tyre, keni nevojë për GOL API.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Extranet SDK.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Platform.png

Pse GOL API?

Siguron një përpunim dhe analizë më të plotë të të dhënave.

Skema e pyetjes është më e thjeshtë sesa në API -në e lidhjes origjinale. Kerneli do të kujdeset për të gjitha përjashtimet dhe dallimet në procesin e bibliotekës që janë shumë të zakonshme kur shiten shërbimet e udhëtimit.

Optimizon kërkimin tuaj me preferenca dhe pyetje të shumta që rezultojnë nga përvoja shumëvjeçare, dhe mekanizma statistikorë që zbulojnë rezultatet më të mira.

Ofron rezultate me mundësinë e përpunimit të mëtejshëm të rezervimeve të krijuara.

Ju nuk duhet të shqetësoheni për ndonjë ndryshim ose updateim  të përmbajtjes. Ne do të kujdesemi për këtë dhe ju mund të përfitoni nga API yne.

TASHMË E KEMI BËRË MË TË VËSHTIRËN

GOL API do t'ju kursejë shumë kohë dhe para:

Nuk keni nevojë të zhvilloni tastierën tuaj admin. Përdorni tonën, e cila tashmë është bërë.

Menaxhoni dealerat, duke përfshirë një përmbledhje të rezervimeve dhe llogaritjen e komisioneve.

Menaxhoni komisionet dhe tarifat e shërbimit.

GOL API përmban logot dhe përkthimet e operatorit.

Përfitoni nga një sistem për përcaktimin e njoftimeve me email për përdoruesit, operatorët dhe delear-ave.

GOL API zgjidh proceset e komunikimit midis aplikacionit tuaj dhe Travelport + ose Travelfusion.

Ne kemi zgjidhur logjikën e biznesit ku aplikacioni duhet të pyesë për lloje të ndryshme çmimesh tarifore për llojet individuale të udhëtarëve.

GOL API zgjidh skenarët e përdoruesve kur aplikacioni juaj duhet të dërgojë emra udhëtarësh në Travelport + në një format të caktuar dhe kur numri i karaktereve është i kufizuar.

GOL API zgjidh proceset e komunikimit midis aplikacionit tuaj dhe Travelport + ose Travelfusion. 

ÇFARË MUND TË KRIJONI DUKE PËRDORUR GOL API?

Ju mund të pyesni se çfarë mund t'ju ndihmojë GOL API të krijoni Për t'ju frymëzuar pak, këtu janë disa shembuj të asaj që krijuam me GOL API:

API ME SHUMË BURIM

TRAVELPORT+ SUPORT

Lidhni aplikacionet tuaja përmes GWS ose uAPI me bazën e të dhënave të madhe të linjave ajrore tradicionalë të disponueshëm në Travelport+.

LOW COST DHE NDC

Falë integrimit me sistemin Travelfusion, përveç linjave tradicionale nga sistemi Travelport+, ju gjithashtu mund të shisni përmbajtjen e linjave me kosto të ulët dhe NDC nga e gjithë bota përmes GOL API.

EDHE TRENA

Klientët tanë janë gjithnjë e më të shqetësuar për ndikimin e udhëtimit në mjedisin tonë, dhe shpesh zgjedhin një tren në vend të një aeroplani, veçanërisht në udhetimet brenda vendit. Falë GOL API, ata mund të blejnë bileta treni nga transportuesit e mëposhtëm përmes aplikacioneve tuaja: Renfe, Eurostar, BeNe (TGV, Thalys, DB, SNCB, ICE), Trenitalia, NTV (Itali), Amtrak, Via Rail dhe Trainline.

ÇARTET  E MARKAVE

Pasagjerët po bëhen më kërkues. Kur vijnë në faqen tuaj të internetit, ata duan të gjejnë fluturimin më të mirë dhe opsionin më të mirë të çmimit. Tani ata munden, sepse GOL API shfaq tarifat branded  nga Travelport+. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të klikoni në Më shumë klasa në rezultatet e kërkimit.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Worldwide Travel.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Cost Saving.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Train.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Travel Choice.png

FUNKSIONALITETET E PËRFUNDUARA TË AVANCUARA

PAGESA E INTEGRUAR

Lërini klientët tuaj të paguajnë për biletat me kartë krediti. GOL API mbështet shumë porta pagese. Nëse asnjë nga portat tashmë të disponueshme nuk ju përshtatet, ne mund të integrojmë një tjetër për ju.

Klientët tuaj mund të paguajnë edhe jashtë linje nëpërmjet transfertës bankare, faturës ose parave të gatshme.

KËSHILLAT E AMDMINIT

Qendra juaj e kontrollit. Nuk keni pse ta programoni. Kurseni kohë të shpenzuar në programim dhe përdorni userin admin. Këtu mund të vendosni komisione, të menaxhoni modelin grafik të aplikacioneve tuaja, rezervimet online, klientët e regjistruar, statistikat, etj. Konsola gjithashtu mbështet ne Google Analytics.

PASURONI REZULTATET E KËRKIMIT

 

Falë promovimeve, ju mund të rrisni numrin e rezervimeve duke promovuar dhe theksuar destinacionet e zgjedhura në faqen e internetit ose përmes aplikacionit.

Falë pyetjeve paralele, tastiera Admin ju lejon të pasuroni rezultatet e kërkimit bazuar në kritere të ndryshme-linjen ajrore te deshiruar, kohët jo standarde të fluturimit, tranzite te percaktuara, etj. Përdorni njohuritë tuaja dhe gjeni rezultatet më të mira për pasagjerët.

MULTI PCC
 

A jeni një agjenci ndërkombëtare udhëtimesh? Apo keni degë dhe partnerë bashkëpunëtorë në tregje të tjera? Në të dy rastet, mund të lidhni aplikacione duke përdorur API GOL me të gjitha PCC-të tuaja Travelport+ dhe klientët tuaj do të marrin oferta nga burime të shumta. Kjo ju jep një shans më të mirë për të ofruar çmimin më të ulët dhe për të shitur më shumë bileta.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Low Cost Distribution.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Settings.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Increase.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Tour Operators.png
bottom of page