top of page

TRIPGATE

KLIENTËT E KORPORATËS

GettyImages-522944600.jpeg

Sistemi i rezervimit online për biletat, hotelet dhe trenat për klientelën tuaj të korporatës.

BILETAT NGA SISTEMI TRAVELPORT+

A jeni përdorues i sistemit të rezervimit Travelport +? Atëherë nuk ka asgjë që ju ndalon që t'u jepni klientëve tuaj të korporatës mundësinë për të rezervuar bileta nga kjo ofertë e gjerë.

NDC DHE LINJAT  AJRORE  LOW COST

 

Një burim tjetër i përmbajtjes për TripGate është Travelfusion. Përveç linjave ajrore tradicionale nga sistemi Travelport +, klientët tuaj të korporatës mund të rezervojnë përmbajtje NDC dhe fluturimet Low Cost në të gjithë botën.

JO VETEM BILETAT POR EDHE TRENA

 

Klientët tuaj janë gjithnjë e më të shqetësuar për ndikimin e udhëtimit në mjedisin tonë dhe shpesh zgjedhin një tren në vend të një aeroplani, veçanërisht në udhëtimet brenda vendit. Falë TripGate, ata mund të blejnë bileta treni nga transportuesit e mëposhtëm: Renfe, Eurostar, BeNe (TGV, Thalys, DB, SNCB, ICE), Trenitalia, NTV (Itali), Amtrak, Via Rail dhe Trainline.

EDHE HOTELE

 

Gjatë rrugës, klientët e lodhur mund të kërkojnë dhe prenotojnë hotele nga databaza e pasur Travelport +.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Worldwide Travel.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Cost Saving.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Rail Station.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Hotels.png

MË SHUMË PËRMBAJTJE MË SHUMË OFERTA

A keni një kontratë individuale me një zinxhir hoteli ose kompani ajrore? TripGate shfaq dhe promovon tarifat tuaja speciale.

POLITIKAT E UDHETIMIT

Politikat e udhëtimit dhe ato te kostos nepermjet nje verifikimi të automatizuar, ndihmon klientët e korporatës të kontrollojnë në mënyrë efektive kostot totale.

Duke ofruar tarifën më të ulët të mundshme, do të kurseni para, sepse TripGate do të sigurojë që udhëtarët tuaj të zgjedhin gjithmonë opsionin më të lirë brenda politikës së tyre të udhëtimit. TripGate do ta nxjerrë në pah cmimin me te lire  në rezultatet e kërkimit.

PROCESI I MIRATIMIT DHE KOSTOT

Falë TripGate, klientët tuaj të korporatës mund të jenë të sigurt se punonjësit e tyre udhëtojnë në përputhje me politikat e përcaktuara të udhëtimit. Funksionaliteti më i avancuar i procesit të miratimit të TripGate mund t'i lejojë udhëtarët të zgjedhin vetëm ato rezultate kërkimi që janë të destinuara për pozicionin e tyre të punës brenda politikës së udhëtimit, dhe nëse zgjedhin një opsion jashtë politikës së udhëtimit, menaxheri i tyre do të marrë një njoftim nga i cili ai mund të konfirmojë ose refuzojë udhëtimin me një klikim të vetem. Me TripGate ju lejon të menaxhoni  koston, të përcaktoni metodat e pagesës për to, të caktoni menaxherë dhe të vendosni politika udhëtimi.

ROLI DHE MENAXHIMI I PERDORUESVE

Menaxhimi i lehtë i përdoruesit dhe roleve te administrimit  është një tjetër veçori kryesore e TripGate. Krijimi i dokumenteve Excel e bën krijimin e profileve shumë të lehtë.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Travel Inteligence.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_People Management.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Statement of Changes.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Simplify.png

ÇDO GJË NË NJË VEND

Miratimi i biletave sipas politikës së udhëtimit të kompanisë

Menaxhimi i klientëve të korporatës

Rezervim bileta ajrore

Rezervim hoteli

Rezervim treni

Menaxhimi i udhëtimeve të biznesit

Statistikat

TripGate ne Veprim

Shikoni explainer dhe njihuni me funksionalitetet individuale në më shumë detaje.

bottom of page