top of page

FLIGHT WATCHDOG

MONITORONI ÇMIMET E BILETËS

GettyImages-1090697808_edited.jpg

Mbani klientët në faqen tuaj.
Shisni më shumë bileta.
Lejoni udhëtarëttë monitorojë çmimin e biletës për të cilën ata janë të interesuar, nepermjet faqes suaj Web.

QASJE INOVATIVE

Flight Watchdog është një lloj shërbimi krejtësisht i ri në portofolin tonë. Shumë pasagjerë nuk janë gati të blejnë menjëherë biletën nga faqja  juaj. Ata duan të presin për një çmim më të mirë. As në telefon nuk mund tju marrin cdo ditë. Falë Flight Watchdog, ata mund të lejojnë që motori juaj i kërkimit të monitorojë çmimin e tyre dhe t'i informojë automatikisht për ndryshimet nëpërmjet  emailit.

THJESHTËSI

Pasagjeri so te vizitoje  në faqen tuaj te  internetitj, do të kërkojë biletat për të cilat është i interesuar dhe thjesht do të vendosë adresën e tij të emailit në dritaren që shfaqet për të aktivizuar monitorimin e çmimeve.

ÇFARË INFORMACIONI  MERR PASAGJERI?

Së pari,  një email për uljen e çmimit. Flight Watchdog do të njoftojë klientin tuaj nëse çmimi është ulur në krahasim me atë që ai dëshiron të shikojë.

Përveç kësaj, ai merr një email një herë në ditë me një grafik që përmbledh qartë zhvillimin e çmimit. Ose ata do të shohin që çmimi po rritet vazhdimisht dhe deri më tani nuk duket se duhet të bjerë. Pra, mund të jetë një nxitje për të që të blejë një biletë para se çmimi të rritet jashtë buxhetit të tij. Ose, përkundrazi, ata do të shohin që çmimi ka rënë ndjeshëm dhe do të jenë të lumtur të blejnë një biletë para se ajo të fillojë të rritet përsëri.

EMAIL QË ÇDOKUSH DËSHIRON TË  LEXOJË

 

Çdo ditë, çmimi aktual i biletës së monitoruar shtohet në grafik. Klienti ka dy mundësi: 1. klikoni në butonin Rezervo, i cili do ta kthejë atë në faqen tuaj të internetit, ku mund të përfundojë rezervimin, ose 2. klikoni në butonin Fshi, dhe anuloni ruajtjen e biletës.

Nën grafikun, klienti gjithashtu sheh oferta alternative që janë kërkuar dhe blerë nga udhëtarët e tjerë. Burimi i të dhënave për këto oferta është Travelport eStreaming, pra të dhëna të mëdha nga sistemi i rezervimit të Travelport +. Flight Watchdog përpiqet të gjejë analoge të asaj që klienti po kërkon për një numër të ngjashëm ditësh dhe zgjedh oferta të reja. Këto mund të mos korrespondojnë saktësisht me të njëjtat data, por nëse klienti është i interesuar për një destinacion tjetër për një çmim shumë të mirë, ka shumë të ngjarë që ai të jetë i gatshëm të rregullojë datën e udhëtimit.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

Suplementi i GOL IBE

Flight Watchdog do t'i ofrojë udhëtarit një dritare pop-up në faqen e rezultateve të kërkimit, e cila do të shfaqë çmimin më të ulët aktualisht të gjetur dhe do t'i ofrojë klientit të monitorojë këtë çmim dhe zhvillimin e tij të mëtejshëm (dhe uljen e mundshme).

ÇFARË DUAN KLIENTËT

Flight Watchdog ka një përfitim tjetër të paçmuar për biznesin tuaj. Ju keni qasje në statistikat e monitorimit të çmimeve që pasagjerët kanë aktivizuar në faqen tuaj të internetit. Ju do të keni foton e  itinerareve per te cilat ata janë të interesuar. Si e trajtoni këtë informacion marketingu tashmë varet nga imagjinata juaj e biznesit.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

Flight Wachtdog Në Veprim

Frymëzohuni se sa lehtë mund të rrisni shndërrimet e vizitorëve në faqen e internetit të agjencisë tuaj.

bottom of page