top of page

TRAVELPORT VIEW TRIP

PËRMBLEDHJE E RRUGETIMIT

GettyImages-56402498.jpeg

Falë Travelport ViewTrip, klientët tuaj mund të shikojnë informacionin në lidhje me udhëtimin e tyre të rezervuar përmes sistemit të rezervimit Travelport+.

Mund të përdorni Travelport ViewTrip tani.

iTINERARE KUDO DHE KURËDO

Një lidhje interneti është e mjaftueshme për të përdorur Travelport ViewTrip. Pasagjerët tuaj kanë qasje në itinerarin e udhëtimit të tyre në çdo kohë dhe kudo. Për të parë itinerarin, thjesht shkruani kodin e rezervimit (PNR) dhe mbiemrin e pasagjerit.

JO VETËM ITINERARE

Travelport ViewTrip gjithashtu u siguron klientëve tuaj një sërë shërbimesh dhe informacioni shtesë në lidhje me udhëtimin e tyre. Për shembull: printimi i biletave elektronike, informacioni mbi motin, kërkesat për viza dhe shëndetin, hartat ndërvepruese të qytetit ose check-in online në linjen ajrore te zgjedhur.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Worldwide Travel.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Air Ancillaries.png
bottom of page