top of page

TRAVELPORT SMARTPOINT
SDK

KRIJONI PLUG-ine PËR TRAVELPORT SMARTPOINT

GettyImages-1217136712.jpeg

Travelport Smartpoint është një aplikacion desktop që përdoret nga shumica e agjencive tona të përdoruesve në të gjithë botën për të rezervuar përmbajtje udhëtimi. SDK Travelport Smartpoint është një grup i plotë mjetesh, dokumentacioni dhe shërbimesh që lejojnë zhvilluesit të krijojnë shtojca që personalizojnë dhe zgjerojnë aftësitë e aplikacionit Travelport Smartpoint.

bottom of page