top of page

TCP EXCHANGE API

SHPJET DHE SAKTË NDËRRIME BILETE
DHE REFUND

GettyImages-1196067780.jpeg

Proces exchange i shpejte dhe i sigurt, ri-lëshime dhe rimbursime biletash për aplikimet tuaja. Kënaqini agjentët tuaj me një ndërfaqe grafike të përdoruesit në vend që të keni nevojë të përdorni komanda kriptike.

ÇFARË ËSHTË?

 

TCP Exchange API është një mjet universal programimi që ju lejon të shtoni veti.

Shkëmbeni TCP me aplikacionin tuaj. Nëse keni nevojë që agjentët tuaj Travelport + të jenë në gjendje të shkëmbejnë, te ndryshojne  dhe rimbursojnë biletat e krijuara në Travelport Smartpoint, GalileoTerminal ose mjete të tjera të shitjes, mund të shijoni ndërfaqen grafike të përdoruesit që mbështetet në të gjitha pajisjet inteligjente në vend që të keni nevojë të përdorni komanda kriptike. Në vend që të programoni vetë një modul të tillë, përdorni API -në tonë dhe kurseni kohë dhe para.

A ËSHTË PËR JU?

 

A jeni një agjenci tradicionale, OTA ose TMC dhe a keni programuesit tuaj? Apo jeni një zhvillues?

Nëse planifikoni të zhvilloni aplikacionin tuaj të brendshëm për exchange, ndryshimin  dhe rimbursimin e biletave, mos kërkoni më tej. API i TCP nuk është menduar për faqet online dhe për përdorim nga klientët përfundimtarë (udhëtarët).

 

Fuqizon procesin e automatizimit te perdorur nga agjentet dhe stafi juaj, te cileve ju duhet te kene eksperience te te lexuarit te rregullave , refundeve etj.

PSE TCP Exchange API?

Kursen  kohë dhe para.

Vytvoření masky.

 

Krijon  një maskë.

Ben exchange te biletave

Ri-lëshon  biletat.

Rimburson biletat

ÇFARË MUND TË KRIJONI?

 

Ju mund të pyesni se çfarë mund të programoni në të vërtetë me këtë API. Për t'ju frymëzuar pak, ne kemi krijuar, për shembull, TCP Exchange.  

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Travel Performance.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Tools.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Upsell.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Five Star Rating .png
bottom of page