top of page

TCP EXCHANGE

SHKEMBIMI DHE REFUNDI
I BILETAVE
MË EFIÇENCTE
                             

 

GettyImages-1223807170.jpeg

TCP Exchange në mënyrë të konsiderueshme përshpejton dhe thjeshton të gjithë procesin e shkëmbimit dhe refundit të biletave. E tëra që ju nevojiten janë disa hapa të thjeshtë, dhe falë mjedisit grafik, nuk keni pse të përdorni komanda kriptike.

ZËVENDËSIMI VETËM NË 3 HAPA

Procesi i shkëmbimit dhe ribotimit të një bilete është i ndërlikuar. Agjentët zakonisht kanë nevojë për shumë përvojë dhe njohuri për t'i trajtuar ata. TCP Exchange i ndihmon ata të realizojne procesin e exchange te  biletave shpejt, lehtë dhe me siguri.

TCP Exchange është një brezi tjeter  i GEM -it tashme mjaft popullor.. Shtë pjesë e platformës sonë të re Travel Cloud Pro, të cilën e kemi zhvilluar vetëm për biletat ajrore. Aplikacioni bazohet  në ueb, kështu që nuk keni nevojë të instaloni asgjë.
 

FLEKSIBËL

TCP Exchange është shumë fleksibël dhe mund t'ju ndihmojë të zgjidhni një numër të madh të exchangeve  jo standarde - vullnetare dhe të pavullnetshme sipas kërkesave të linjave ajrore, të cilat do t'i vlerësoni në kohën e covid dhe postcovide.

PËRDORENI KUDO

Nëse jeni përdorues i sistemit të rezervimit të Travelport +, lehtë mund të shkëmbeni dhe riplanifikoni biletën tuaj në Travelport Smartpoint ose GalileoTerminal. Për më tepër, mund të përdorni funksionalitetin unik të TCP Exchange pa pasur nevojë ta instaloni në ndonjë pajisje tjeter.

TCP Exchange mbështet të gjithë linjat ajrore që janë  në Travelport +.

I përshtatshëm për agjencitë IATA dhe jo-IATA (kërkohet selective access).

LËSHONI DHE ANULLONI BILETAT

Me TCP Exchange jo vetëm që mund të shkëmbeni, por edhe të lëshoni bileta. Falë ndërfaqes së qartë dhe të thjeshtë, nuk keni nevojë të njihni komandat kriptike. E cila është e shkëlqyeshme për konsoliduesit. Nëse keni nevojë, ju gjithashtu mund të anuloni biletat direkt nga TCP Exchange.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Live Updates.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Travel Inteligence.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Settings.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Tour Operators.png

KALONI NGA NJE PCC NE TJETER

Me TCP Exchange ju lehtë mund të kaloni midis të gjithë PCC -ve tuaj. Thjesht klikoni në atë që dëshironi të hapni.

REZERVONI OSE ANULLONI SEGMENTET

Kur ndryshoni një biletë në TCP Exchange, mund të rezervoni menjëherë segmente të reja (të shkëlqyeshme për vlerësimin informativ) dhe të anuloni segmente të papërdorura.

PERSERIT

Biletat e linjës ajrore ndonjëherë kanë nevojë për të procesin e rileshimit perseri. TCP Exchange është gati për këtë dhe falë tij ju mund të blini të njëjtën biletë pa pushim.

INTERFACE MODERN 

Kërkoni me lehtësi biletat sipas PNR, mbiemrit ose numrit të biletës. Pastaj lërini TCP Exchange t'ju udhëheqë gjatë pjesës tjetër të procesit.

Rezultatet më të hollësishme të kërkimit, ku mund të shihni itinerarin përkatës për secilën PNR.

 Shikoni me lehtësi kërkimet, rezervimet dhe kerkimet e fundit 

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Travel Choice.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Tools.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Five Star Rating .png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Virtual Reality.png

                        VECORITË E TCP EXCHANGE

Llogaritjet bazuar në rregullat e IATA.
Gjoba e zgjedhur në tarifë si Q surcharge  transferohet automatikisht në NUC dhe shtohet në tarifë, edhe nëse është e deklaruar në një monedhë tjetër.
Dergon  EMD në çdo adresë emaili.
Ju mund të rimbursoni taksat e papërdorura ose t'i përdorni ato për të mbuluar diferencën në tarifa.
Ju gjithashtu mund të kopjoni maskën për pasagjerët e tjerë në një PNR të re në të cilën biletat origjinale nuk janë lëshuar.
Mmund të vendosni nje linje ajore te vlefshme.
Tabela e korrelacionit  në lidhje me mbledhjen shtesë (ADC) dhe rimbursimet.
Mundësia për të shtuar një taksë tjetër ose për të rritur vlerën e saj nëse situata e kërkon atë.
Inspektimi përfundimtar para lëshimit të një bilete të re.
Kodet e arsyeshme të paracaktuara (RFISC) për lëshimin e EMD.
Krijimi manual i një maskë sipas të dhënave origjinale të biletave dhe mundësisë së modifikimit.
Metoda e llogaritjes së këmbimit para nisjes bazohet në ndryshimin e kuponit të parë.

TCP NË VEPRIM:

Shikoni explainer dhe njihuni me funksionalitetet individuale në më shumë detaje.

bottom of page