top of page

SMART AGENT

LËSHONI JO VETËM BILETA REMOTE, POR EDHE  EXCHANGE DHE REFUNDE

A jeni një agjenci IATA dhe po konsolidoni lëshimin e biletave elektronike për partnerët tuaj jo-IATA? SmartAgent është një aplikacion në internet që i lejon ata të lëshojnë, rimbursojnë, rivlerësojnë dhe anulojnë biletat në distancë.

PSE AGENT SMART?

A jeni një agjenci jo-IATA, por doni të lëshoni bileta?
Jeni konsolidues IATA dhe shpenzoni shumë kohë duke lëshuar bileta për partnerët tuaj jo-IATA? Po sikur t'u jepni atyre mundësinë për të lëshuar bileta në mënyrë të pavarur nga ju, por ju mbani të gjithë kontrollin?
 ​

Në ketë rast, SmartAgent është mjeti për ju.

SI FUNKSIONON?

Falë arkitekturës së tij softuerike të përparuar, SmartAgent mundëson automatizimin e punës dhe të gjitha llojeve të transaksioneve midis konsoliduesit dhe subagentit, pra lëshimin e biletave, rimbursimin e tyre, rivlerësimin dhe anulimin. SmartAgent i bën këto detyra rutinë shumë të lehta.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

JO ME KOMANDA KRIPTIKE:

Per keto veprime:
Exchange
Refunde
Refunde te pjesshme
Rivalidime
Anullime
Leshon EMD
Anullon EMD

Brand Elements Icon Set Functional Sand_

KUDO QË TËJENI

SmartAgent është një aplikacion në internet që nuk ka nevojë as për aplikacionin Travelport Smartpoint për funksionimin e tij. E tëra që ju nevojitet është versioni aktual i  uebit tuaj.

SMARTAGENT NË  VEPRIM:

Shikoni explainer dhe njihuni me funksionalitetet individuale në më shumë detaje.

Intersect.png
Intersect.png

Falë SmartAgent, agjentët tanë kursejnë shumë kohë. Falë këtij aplikacioni, agjencitë tona të kontraktuara të udhëtimit lëshojnë bileta vetë dhe ne nuk duhet të shqetësohemi se ato do të tejkalojnë shumën e kontraktuar për lëshimin e biletave. SmartAgent e monitoron automatikisht këtë.

Josef Trejbal,
Zyrtari Kryesor Tregtar,  Asiana

bottom of page