top of page

SMART BUTTONS

BUTONAT SMART
TË PERSONALIZUAR

GettyImages-1142235991.jpeg

Programoni butonat tuaj smart  dhe ndihmoni agjentët tuaj të përdorin komanda të qëndrueshme.
Plug in për Travelport Smartpoint.

ÇFARË JANË SMART BUTTONS?

Smart Buttons është një zgjidhje skriptimi që është e disponueshme në formën e një plug ini Smartpoint. Ju mund të përdorni  XML, C #ose kode për të përgatitur skriptet. Ju mund t'i azhurnoni butonat e krijuar menjëherë përmes një skedari të centralizuar XML. Shtojca ofron tre mënyra të përgatitjes së shkrimit sipas nivelit tuaj të njohurive të programimit:

  • Mënyra e lehtë

  • Mënyra standarde

  • Mënyra e zhvilluesit (kërkon njohuri të programimit C #)
     

Smart Buttons mund të vendosen në nivele : korporata, degë dhe individuale.

MODIFIKIM  I LEHTË?

Në këtë mënyrë, përdoruesit krijojnë butona smart për komandat e përsëritura  me opsionin për të shtuar nje free tekst.

MËNYRA STANDARTE

I kujton përdoruesit të regjistrojnë të dhëna, të tilla si kostot, dhe aftësinë për të realizuar komanda me variabla te ndryshme.


Grupimi i pyetjeve në një bllok.
Opsionet në menunë zbritëse.
Nëse përdorni skenarë të ndryshëm në varësi të asaj që përdoruesi zgjedh, përcaktoni edhe kushtet.


Nisni aplikacione të tjera, të tilla si Word, Excel ose një lidhje me një faqe në internet.
Ju mund të grumbulloni variabla në 3 mënyra: duke ngarkuar nga një dritare terminali, duke krijuar variablat tuaja, ose duke përdorur variablat e sistemit.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_Travel Choice.png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Data Flow .png
Brand Elements Icon Set Functional Sand_Technology Partner.png
bottom of page