top of page

REGJISTRIMET PËR  TRAJNIME

FILLOJENI
ME KËMBËN E MBARË

GettyImages-922355332.jpeg

TRAJNIMET MBAHEN NË ADRESA:

Sheshi Skënderbej, Pallati I Kulturës

Tiranë

E-mail: galileo@galileoalbania.com

Web: www.travelportalbania.com


Help Desk

​E Hënë - E premte 8:30 - 17:30 h

Tel./Fax: +355 42251720

galileo@galileoalbania.com

Duke dorëzuar formularin, ju pranoni termat dhe kushtet

Success. Thanks for submitting!

bottom of page