PAS PUNËS

NGJARJE ME KLIENTË

1.jpg
Official Partner Lockup_SAND (1).png

Workshop Travelport Albania

Travelport Albania pati kenaqesine te mirepriste me ne ambjentet e Xheko Imperial te gjithe partneret e saj te biznesit si dhe agjentet e udhetimit duke ju prezantuar risite e produkteve: GOL IBE, GT, GEM.

Mikepritja dhe atmosfera miqesore, ushqimi i shijshem, ndarja e cmimeveBEST GT & GOL USER, bisedat me njeri-tjetrin beri qe koha te kalonte shpejt.

Na kontaktoni per tu njohur me shume me risite e ketyre produkteve. Behu pjese e vizionit te Travelport Albania, per te arritur suksesin e deshiruar!