top of page

RRETH NESH

TRAVELPORT

GettyImages-1028783824.jpeg

Misioni ynë është të thjeshtojmë industritë komplekse që kemi njohur dhe dashur për dekada të tëra. Aty ku të tjerët thjesht shtojnë funksionalitetin, ne shpikim zgjidhje të reja. Ndërsa të tjerët presin që e ardhmja të vijë, ne po ecim përpara.

 

Ne fokusojmë të gjithë energjinë dhe ekspertizën tonë në lidhjen e subjekteve të turizëmit përmes një platforme unike dhe të pavarur për blerje dhe shitje. Kjo krijon një të ardhme më të mirë për industrinë tonë.

Ne punojmë me partnerë që ndajnë me ne një pasion për udhëtimet dhe duan t'u ofrojnë udhëtarëve përvoja të jashtëzakonshme. Platforma jonë i mundëson industrisë së turizmit të ndihmojë njerëzit të njohin botën. Platforma jonë u siguron kompanive si linja ajrore, hotele dhe makina me qira me aftësinë për t'u lidhur lehtësisht me përmbajtje të personalizuara me agjentët e udhëtimit dhe udhëtarët.

 

Ekipi ynë ka përvojën dhe guximin për të kundërshtuar sesi gjërat ishin bërë më parë, për të shfrytëzuar mundësitë dhe për të sjellë industrinë tonë në një epokë të re të guximshme.

bottom of page