top of page

HELPDESK

A KENI PYETJE?
KEMI PERGJIGJEN!

GettyImages-183312906.jpeg

HELPDESK

Mund të kontaktoni HelpDesk dhe sherbimin e ITe me e-mail në galileo@travelportalbania.com

ose me telefon +355 682076937

ose gjatë ditëve të javës nga ora 8:00 deri në 16:00

Shumë përgjigje do të gjeni edhe në MyTravelport, ku nëse regjistroheni do të merrni edhe njoftime për ndërprerje të mundshme dhe emergjenca të tjera.

MANUALET E PËRDORIMIT

Klikoni këtu dhe do të gjeni manualet e përdorimit, dhe instalimit për produkte të ndryshme.

bottom of page