top of page

GO-LINK

STATISTIKA
DHE REZERVIME

GettyImages-667095238.jpeg

Go-Link është një aplikacion uebi për statistika të rezervimeve dhe biletave.
I lehtë në përdorim, monitoron  dhe raporton në kohë reale të shitjet e biletave elektronike dhe EMDve.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_

LEHTËSI NË PËRDORIM

Ndërfaqja miqësore për përdoruesin e bën Go-Link një mjet të dobishëm për menaxherët, kontabilistët që mund të mos jenë të njohuri te sistemit Travelport+. Çdo gjë është aq e lehtë sa nuk kërkohet trajnim ose instalim. Të gjitha të dhënat mund të eksportohen për përpunim të mëtejshëm në formate standarde.

Nga Go-Link ju mund të filtroni informacione të ndryshme nga :

Data e Lëshimit

PCC qe e ka rezervuar

Agjenti qe e ka rezervuar ose ticketuar

PNRja

Lloji i pagesës
Lloji i dokumentit

Raporte të hollësishme për të gjitha llojet e dokumenteve të udhëtimit, të cilat përfshijnë: 

Routing dhe statusi i segmentit

Linja autorizuese

Komisionet

Tarifat

GO-LINK NË VEPRIM

Shikoni webinarin e regjistruar  dhe njihuni me funksionet individuale në më shumë detaje.

bottom of page