top of page

FQP ASSISTANT

KALKULIMI I TARIFAVE

GettyImages-1055274678 (1).jpeg

Shikoni llogaritjen e tarifës pa pasur nevojë të krijoni një PNR. Shkarkoni dhe përdorni falas.

TRAVELPORT+ SUPPORT

Falë aplikacionit FQP, përdoruesit e Travelport+ mund të shikojnë shpejt llogaritjen e tarifave pa pasur nevojë të krijojnë një PNR. Shkarkoni pluginin  dhe përdorni atë falas.

KUR DUHET TË PËRDORNI APLIKACIONIN FQP?

FQP është veçanërisht i rëndësishëm gjatë një pandemie, kur shkëmbimet e biletave i nënshtrohen udhëzimeve të veçanta dhe jo standarde të përcaktuara nga linjat ajrore , të tilla si bërja e exchangeve brenda afatit dyvjeçar.
​​

Nëse keni nevojë të shfaqni një  tarife historike dhe sistemi nuk ju jep infomracion pasi keni vendosur komandat > FQ <ose> FQBB <, ose nëse nuk është e mundur të përdorni PNR aktuale.


​Nëse PNR eshte pjesërisht e perdorur  dhe ju duhet të gjeni RBD -në e duhur (klasa e rezervimit) në udhëtimin e kthimit.
 

Nëse keni nevojë të llogaritni çmimin upgrade në një tarifë më të lartë për të gjithë udhëtimin, përfshirë segmentet e fluturuara. Në të tilla raste inputi kriptik, duke përfshirë të gjitha variablat, është relativisht kompleks.  FQP Assistant do t'i bëjë këto situata shumë më të lehta.

TRAVELPORT+ SUPPORT

A përdorni GEM ose TCP Exchange çdo ditë dhe nuk mund ta lavdëroni atë? Kombinoje atë me Asistentin FQP dhe bëhu mjeshtër në shkëmbimin dhe rilëshimin e biletave.

Këtu është një shembull i një skenari ku të dy mjetet funksionojnë për ju. Nuk jeni të sigurt për diçka? Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë

helpdesk@travelportgds.cz.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
bottom of page