top of page

TRAVELPORT e-TRACKER

MENAXHO  KUPONAT E
FLUTURIMIT

GettyImages-503081960 (1)_edited.jpg

e-Tracker është një aplikacion i thjeshtë uebi, i cili ka për qëllim menaxhimin e kuponave të fluturimit të realizuar nga sistemi Travelport+.

Mos hezitoni dhe filloni të përdorni e-Tracker menjëherë, sepse kjo zgjidhje do të fillojë të regjistrojë biletat tuaja në momentin e aktivizimit.

CFARË JU OFRRON E-TRACKER?

Qasje në përmbledhjet e biletave elektronike të lëshuara nga kudo dhe në çdo kohë.

Kërkoni dhe shfaqni raportet sipas kritereve të ndryshme: linjat ajrore, emrat e pasagjerëve, numrat e rezervimit, sipas vendit të nisjes dhe destinacionit, numrat e biletave, datat e fluturimit, kodin e regjistrimit.

DHE CFARË TJETER?

raportet për biletat elektronike të lëshuara deri në 13 muaj mbrapa.

Mundësia e kalimit të informacionit në formate të standardizuara për përdorim të mëtejshëm.

Renditja e biletave sipas statusit aktual (me fluturim, jo-fluturim, rimbursim, etj.).

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
bottom of page