top of page

eSTREAMING API

BIG DATA

GettyImages-1189168446.jpeg

eStreaming API është një zgjidhje për agjencitë e udhëtimeve dhe programuesit, falë të cilave ju keni qasje në ofertat e ruajtura të linjave ajrore e cila bazohet në formatin JSON.

Te dhenat ne maje te gishtave

Për të siguruar që të dhënat janë gjithmonë të freskëta, ne marrim dhe përpunojmë çdo ditë triliona oferta dhe transaksione blerjesh nga të gjithë përdoruesit e Travelport+. Eshtë një nga GDS -të më të mëdhenj në botë. Sidoqoftë, API eStreaming është i pavarur nga GDS juaj, kështu që mund te përdorni lehtësisht, çfarëdo GDS qe keni ne perdorim.

Me te vertete shume te dhena

Dhe kur themi i madh, nënkuptojmë vërtet BIG. Ne aktualisht përpunojmë më shumë se 0.5 petabajt të dhëna për ju çdo 3 muaj, pra rreth 10.000.000.000 kuota në ditë. Sasia ditore e të dhënave të përpunuara në eStreaming API është afërsisht e njëjtë me ruajtjen e 10 Apple MacBook Pros më të shtrenjta që mund të blini sot.

APP i estreaming

Ne kemi krijuar një aplikacion në internet për ju që mund ta përdorni falas. Aplikacioni është një ndihmës i përshtatshëm për ata pasagjerë që kanë një buxhet të caktuar qe mund të përshtatin zgjedhjen e destinacionit në përputhje me rrethanat. Aplikacioni bazohet në API Fly From (shih më lart) dhe tregon të gjitha çmimet më të mira  të zgjedhura me datat e propozuara të nisjes dhe mbërritjes.

Aplikimi është në dispozicion në
Travel Cloud Pro

Getting Started Guide

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

PËRFITIMET KRYESORE

Ulje e konsiderueshme e tarifave L2B

Rezultate të menjëhershme për motorët e kërkimit metasearch

API e thjeshtë JSON, falë së cilës keni qasje në të dhëna

API jashtëzakonisht e shpejtë që mund të përpunojë komandat në milisekonda

Përpunimi inteligjent i të dhënave

Nxjerrja e të dhënave

Mbështetje për të gjitha llojet e kërkimeve fleksibël në të dhënat e ruajtura

E përballueshme për agjencitë e çdo madhësie (dhe me çdo GDS)

FUNKSIONET E DISPONUESHME

API per Blerjet  Cache

Rezultatet e blerjeve bazuar në ofertat kryesore të blerjeve dhe tregut. Me këtë API mund të zëvendësoni çdo cache "të bërë në shtëpi", pa pasur nevojë të përpunoni sasi të mëdha të të dhënave direkt nga Travelport eStreaming.

API historik

Për ata prej jush që duan të analizojnë çmimet ose të bëjnë hulumtime të tregut, ne mund të përgatisim detaje se si ka ndryshuar një çmim për çdo destinacion të veçantë dhe çdo ditë gjatë një periudhe të caktuar kohore.

Fly From-To API

Gjeni ofertat më të lira brenda intervalit të ditëve të nisjes dhe kohës së qëndrimit në destinacion.

Gjeni ofertat më të lira për të gjitha destinacionet nga një qytet / aeroport specifik.

+/- API 3 Ditësh

Gjeni ofertat më të lira për të gjitha destinacionet nga një qytet / aeroport specifik.

eStreaming Në veprim

Shikoni  webinarin e regjistruar dhe njihuni me funksionet individuale në më shumë detaje.

SHERBIMET AMAZON WEB

Falë AWS, ne jemi në gjendje të përpunojmë të dhënat e vlerësimit katër herë më me efikasitet sesa në infrastrukturën lokale. Pasi të zgjidhni zgjidhjen tonë, mund të jeni të sigurt se teknologjia jonë mbështetet në një partner të fortë

Jeni të interesuar për eStreaming API? Plotësoni formularin e thjeshtë të regjistrimit dhe merrni të dhënat tuaja të hyrjes menjëherë.

1. Regjistrohuni në www.travelcloudpro.com (nëse nuk keni ende një llogari).

2. Krijoni një Organizatë (nëse nuk keni ende një organizatë atje).

3. Në meny, klikoni në Organizata → Cilësimet dhe klikoni në Gjeneroni shenjën e re API.

Kjo do t'ju lejojë të kopjoni shenjën API dhe të shkarkoni koleksionin Postier me të gjitha metodat Cache.

Intersect.png
Intersect.png

Në API eStreaming, ne vlerësojmë veçanërisht fleksibilitetin dhe prakticitetin e përdorimit në funksion. Ne kemi aftësinë për të rregulluar kapacitetin e RPS (kërkesat për sekondë) sipas nevojës dhe bazuar në ngarkesën e sitit. Ne mund të përdorim të dhëna të ruajtura në tregun vendas dhe jashtë tij. E gjithë kjo na lejon të analizojmë vëllime të mëdha të të dhënave dhe të ndërtojmë logjikën e brendshme të aplikacionit tonë. API eStreaming funksionon shpejt dhe ne kurrë nuk kemi pasur problem në marrjen e të dhënave kur na duheshin. Eshtë një mjet shumë i dobishëm për ne. Ai korrespondon me përshkrimin e tij dhe është një ndihmë e madhe në zbatimin e projektit tonë.

Irina Feschuk, Deputy Director, SP Systems LLC (DimeToGo)

bottom of page