top of page

COMMISSION MANAGER API

MENAXHIMI I KOMISIONIT

GettyImages-1126669874.jpeg

Menaxhoni komisionet e linjave ajrore në një vend dhe  me lehtësi ngarkojini  ato në PNR.
Nuk ka më ADM, nuk ka më të ardhura të humbura.

Cfarë është?

API i Commission management është një mjet programimi universal që ju lejon të shtoni veçoritë e Commission Management në aplikacionin tuaj. Nëse leshoni bileta automatike në platformën tuaj të rezervimit online  ose aplikacione të tjera, gjithashtu duhet të adresoni shtimin e komisioneve. Në vend që të programoni vetë një modul të tillë, përdorni API -në tonë dhe kurseni kohë dhe para.

A është për ju?

Jeni OTA apo TMC dhe keni programuesit tuaj? Apo jeni një zhvillues?

Nëse jeni duke zhvilluar faqen tuaj online, ose aplikacione të tjera turistike, dhe doni të automatizoni llogaritjen e komisioneve, mos kërkoni më tej. Thjesht përcaktoni rregullat tuaja dhe API i Commission Manager do të kujdeset për pjesën tjetër. Jo vetëm që do të kurseni kohë dhe para për zhvillimin, por gjithashtu do të shmangni ADM dhe të ardhurat e humbura.

Pse Commission Manager APi?

Shmangni gabimet njerëzore dhe ADM.

Ju do të shmangni shitjet e humbura.

Llogaritja automatike e komisioneve.

Cfarë mund të krijoni?

 

Ju mund të pyesni se çfarë mund të programoni në të vërtetë me këtë API. Për t'ju frymëzuar pak, ne kemi krijuar një Commission Manager, për shembull, falë tij.

Hidhini një sy

API DOKUMENTACIONI.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

REFERENCE

Student Agency

Një nga OTA -të më të rëndësishme në Republiken Ceke ka vendosur të përdorë API -në e Commission Manager  për platformën e vet të prenotimit të biletave online.

GOL IBE

Ne gjithashtu përdorëm API për një nga produktet tona - GOL IBE. Përdoruesit e tij mund të vendosin lehtësisht rregullat e komisioneve nga transportuesit, dhe GOL IBE më pas do t'i llogarisë ato automatikisht dhe do t'i shtojë në rezervim kur udhëtarët të rezervojnë bileta në faqen e internetit të agjencisë së udhëtimit.

bottom of page