top of page

COMMISSION MANAGER

MENAXHONI KOMISJONET

GettyImages-1044110244.jpeg

Menaxhoni komisionet e linjave ajrore në një vend dhe ngarkoni me lehtësi ato në nje PNR.
Nuk ka më ADM, nuk ka më të ardhura të humbura.

GJITHMON KENI TË DREJTË
HYRJE KOMISIONESH

Komisionet po bëhen gjithnjë e më të ndërlikuara. Ato janë shpesh për klasa të veçanta dhe kanë parametra të tjerë të veçantë, kështu që gabimet mund të ndodhin gjate ketij procesi. Lërjani Commission Managerit  dhe sigurohuni që komisioni i futur do të jetë gjithmonë i saktë.

JO KOMISIONE KOMPLEKSE

Mund të ndodhë që operatorët tuaj të mos aplikojnë komisione komplekse,  thjesht nuk kanë kohë për të. Por janë këto komisione komplekse që shpesh janë më interesantet, kështu që ju humbni para. Kjo nuk do të ndodhë më me Menaxherin e Komisionit. Operatorët tuaj gjithashtu do të jenë më të rehatshëm, dhe kjo do të vlerësohet veçanërisht nga klientët tuaj, të cilët do të jenë të lumtur t'ju rekomandojnë dhe do të jenë të lumtur të kthehen.

KURSENI KOHËN TUAJ TE PACMUESHME

Menaxheri i Komisionit nënkupton kursime të konsiderueshme të kohës, sepse të kesh komisione të depozituara diku, duke i gjurmuar ato, duke i zbatuar ato - e gjithë kjo kërkon shumë kohë. Në këtë mënyrë, operatorët tuaj mund të klikojnë lehtësisht në butonin direkt në Smartpoint, komisioni i saktë do të llogaritet dhe ruhet në rezervim.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

SFONDI I  ADMINIT
SETTINGS TE KOMISIONIT

Ne do t'ju ndihmojmë të vendosni komisionin në sfondin e Menaxherit të Komisionit. Ju ose mund t'i lini atje pa ndryshime, ose mund të modifikohen nga dikush nga ekipi juaj që tashmë i njeh komisionet dhe ka njohuritë e nevojshme.

PLUGIN SMARTPOINT

Sapo operatori të lëshojë një biletë, plug inii lejon atij të klikojë në butonin CMCalc direkt në aplikacionin Travelport Smartpoint, dhe Menaxheri i Komisionit llogarit automatikisht komisionin për rezervimin. Nëse ai klikon në butonin CMStore, komisioni jo vetëm që llogaritet, por ruhet drejtpërdrejt në maskën e vlerësimit të rezervimit. Pra, gjithçka që duhet të bëjë operatori është të klikojë.

MENAXHERI I KOMISIONIT
API

Ekziston gjithashtu një API, ose ndërfaqe programimi, e cila ju lejon të lidhni këtë funksionalitet me motorin tuaj të kërkimit në internet ose një sistem tjetër që keni zhvilluar vetë. Ju mund të pasuroni çdo sistem tjetër me aftësinë për të llogaritur automatikisht komisionet tuaja nga linjat ajrore. Shih dokumentin.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

PA COMMISSION MANAGER

Me Commission Managerin

Si duket situata normale në agjenci? Imagjinoni një zyrë të mbushur me operatorë, ku të gjithë kanë komisione të ruajtura në tabela të ndryshme Excel ose në letër. Në rastin më të mirë, agjencia ka ndarë skedarë që operatorët i shikojnë dhe përcaktojnë se cili komision do të hyjë në sistem.Ndonjëherë agjencia madje ka një person tjetër përgjegjës i cili kalon përmes rezervimit dhe kontrollon që komisionet janë aplikuar në mënyrë korrekte. Kjo do të thotë kosto shtesë për ju.
 

E fundit por jo më pak e rëndësishme, ju mund të përdorni motorin tuaj të kërkimit në internet. Nëse lejoni që udhëtarëve t'u lëshohet një biletë automatikisht, keni nevojë për komisione. Pra, keni nevojë për një person tjetër që do të rishkruajë komisionin në cilësimet në sfondin e motorit të kërkimit në internet.

Menaxheri i Komisionit do të kujdeset për të gjitha këto për ju. Imagjinoni që ka vetëm një vend ku vendosni një komision. Një formë e thjeshtë që mund të përdoret nga një person i vetëm i cili është përgjegjës në ekipin tuaj për mbledhjen e informacionit nga linjat ajrore në lidhje me komisionet tuaja dhe vendosjen e tyre në aplikacion.

 

Si rezultat, operatorët tuaj nuk kanë pse të kërkojnë komisione kudo - ato automatikisht do t'u shfaqen në Smartpoint në rezervimet që do të lëshojnë. Kjo kursen kohe dhe eliminon gabimet e mundshme.
 

Komisionet e vendosura në këtë mënyrë zbatohen gjithashtu automatikisht në settings te motorit tuaj të kërkimit në internet ose në çdo sistem tjetër që përdorni. Si rezultat, komisionet tuaja janë të njëjta kudo, ato aplikohen në mënyrë korrekte, dhe madje edhe me komisione më komplekse, ekipi juaj nuk ka pse të mendojë se si t'i zbatojë ato.

COMMISSION MANAGER NË VEPRIM

Shikoni explainer dhe njihuni me funksionalitetet individuale në më shumë detaje.

bottom of page