top of page

TRAVELPORT CETS

ZGJERO OFERTEN E SHËRBIMEVE TUAJA

GettyImages-1152576033-1200x800-6a45073.

Me sistemin e rezervimit CETS, ju mund të zgjeroni gamën e shërbimeve tuaja me produkte nga operatorët turistikë më të mëdhenj austriakë, gjermanë, zviceranë dhe italianë, si Neckermann, FTI, TUI, Gulet dhe të tjerë.

ZBULONI SI TA NDRYSHOJMË REZERVIMIN E TURIT

OFERTË E KONFIRMUAR

SHUMË UDHËTIME

PowerSearch, motori i kërkimit plotësisht i integruar i aplikacionit CETS, ju lejon të kërkoni ofertat e të gjithë operatorëve turistikë të përfshirë, t'i krahasoni ato dhe t'u ofroni klientëve tuaj atë që është e përsosur për ta.

E PERSHTATSHME PËR AGJENTET E RINJ DHE PROFESIONISTË

Falë sistemit intuitiv, ju mund të ndihmoni në mënyrë profesionale klientët tuaj gjatë procesit të rezervimit. Për më tepër, CETS azhornohet vazhdimisht, kështu që gjithmonë do të keni funksionalitetet më të fundit dhe mund t'u jepni klientëve tuaj një zgjedhje të ofertave më të fundit të udhëtimit.

SHPEJT DHE LEHTË

CETS ofron një përzgjedhje të gjerë te informacionit si përshkrimet e hoteleve, duke përfshirë imazhe dhe video. Ju mund të filtroni ofertat në dispozicion sipas çmimit, zinxhirit të hoteleve, akomodimit, etj. Ju mund të rezervoni ofertat kryesore të zgjedhura me vetëm tre klikime. Përveç kësaj, ju mund të rezervoni Low Cost. Përmes lajmeve të integruara, do të merrni shpejt informacionin më të fundit në lidhje me Travelport dhe CETS.

VETEM ME CLICK

Në CETS, ju lehtë mund të printoni konfirmimet e rezervimit, faturat, biletat e linjës ajrore, si dhe të bëni sigurimin e  udhëtimit. Ju zgjidhni vendet në një ndërfaqe grafike intuitive. CETS thjeshton punën tuaj duke ruajtur automatikisht të dhëna për redaktime të mëtejshme në mënyrë të vazhdueshme. Ai siguron informacion të detajuar në lidhje me çdo destinacion, siç janë  monedha, kërkesat për vizë, klima, hartat, pikat e interesit, eventet dhe shumë më tepër.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
bottom of page