top of page

CEE ITINERARY

ITINERARE GRAFIKE

GettyImages-808410210.jpeg

Krijoni me lehtësi itinerare grafike dhe dërgojini me email klientëve. Shkarkimi dhe përdorimi falas.

PLUGIN PËR TRAVELPORT SMARTPOINT

 • Instaloni itinerarin CEE dhe niseni direkt në aplikacionin Travelport Smartpoint duke përdorur komanden  #ITIN ose duke klikuar në butonin ITIN ne quick menu.
   

 • Shfaq  informacionin e biletave, hoteleve dhe makinave me qira.
   

 • Përshtatni titullin dhe fundin e itinerarit. Shtoni logon e agjencisë tuaj.
   

 • Dërgoni itinerare me email (HTML dhe PDF).
   

 • Shtoni informacione shtesë promovuese bazuar në destinacionin e klientit.

RRISNI TË ARDHURAT 

CEE është e integruar me Itinerary Trip Manager, zgjidhja jonë për shitjen e  shërbimeve shtesë nga kompanite ajrore. Pasagjerët mund të blejnë apo rezervojne  vende, ushqime dhe bagazhe direkt në www.tripmanager.com. Pra, ju takon juve të grumbulloni komisione.

CEE Itinerary i shfaq një link ne Tripmanager.com nëse:

 • shërbimi është i disponueshëm për udhëtimin e dhënë
   

 • nëse agjencia juaj ka aktivizuar Trip Manager me ne dhe ka vendosur shumën e komisionit.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

INFORMACIONE MBI GJITHÇKA

Informacioni mbi emetimet e CO2 shfaqet për çdo fluturim.​

​Për çdo fluturim, shfaqet një lidhje me faqen e kompanise ajrore me detajet e bagazheve të lejuara.


Itinerari CEE gjithashtu dërgon fluturime individuale si ngjarje që klientët tuaj mund t'i shtojnë lehtësisht në kalendarin e tyre.
 

Kjo nuk është e tëra. Itinerari i CEE -së është falas, por për një tarifë të vogël vjetore, ju mund t'i pasuroni itineraret që u dërgoni klientëve tuaj me logot e kompanive ajrore, duke e çuar përvojën e tyre në nivelin tjetër. Na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur të aktivizojmë CEE Itinerary + për ju.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_

RRISNI AKOMA MË SHUMË FITIMET

Nëse agjencia juaj punon me Booking.com si një partner filial, nepermjet  të dhënat tuaja të loginit  dhe të pasuroni itineraret duke u lidhur me hotelet qe lidhen me  destinacionet përkatëse dhe me  datat e udhëtimit. Pasi një pasagjer klikon, do të ridrejtohen në faqen tuaj  me rezultate të para-filtruara.

CEE ITINERARY

SHKARKOJENI  PA PAGESË

Nëse ju del një error CHECK ACTION CODE mbasi bëni komanden #ITIN atëhere bëni 2 komandat:

#DELETEPLUGINCACHE

MË PAS

#RESTART

Nëse akoma merrni të njëjtin error mbas #ITIN, ju lutemi shkruani në dritaren e terminalit:

#MARKETPLACEOFF

MË PAS

#RESTART

CEE ITINERARY+

100 € / AGJENSI/ VIT

Udhëzime për instalimin dhe përdorimin

VERSION

Shikoni një përmbledhje të versioneve  (në anglisht).

bottom of page