top of page

CEE REPRICER

CMIMET MË TË MIRA

GettyImages-1180594075.jpeg

GJENI CMIME MË TË MIRA PËR ITINERARIN TUAJ

IDE E THJESHTË

Kurseni shumë para

CEE Repricer kërkon tarifa më të mira për rezervimet ekzistuese. I shikon PNR  në mënyrë të të vazhdueshme, dhe ju jo vetëm që bëni më shumë para, por gjithashtu nuk keni pse të shqetësoheni për asgjë.

PUNON FIKS SI DËSHIRONI JU

Ju vendosni se cilat rezervimi  do të rikuotoni. Ju vendosni nivelin e ndryshimit midis çmimit origjinal dhe atij të ri. CEE Repricer ju informon për kursimet me e-mail ose rivlerësim të drejtpërdrejtë.

ÇFARË JU OFRON CEE REPRICER?

 • Gjetja e një çmimi më të mirë do të thotë kursime për ju
   

  Kursime të konsiderueshme të kostos

 • Vendosja individuale e rregullave të cmimit
   

 • Kuotim automatik
   

 • Përmbledhje e raporteve të kursimeve 

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

CEE REPRICER NË VEPRIM

Shikoni explainer dhe njihuni me funksionalitetet individuale në më shumë detaje.

bottom of page