top of page

AGJENCI UDHËTIMI

MË SHUMË OPSIONE,
MË SHUMË OFERTA

GettyImages-200483138-001 (1).jpg

Pasagjerët kërkojnë ofertën më të mirë dhe shpejt.

Qëllimi i agjencisë së udhëtimit është t'i sigurojë udhëtarit çmimin më të mirë dhe shërbime shtesë me shitjen efikase të përmbajtjes shtesë.

Për këtë, agjencia ka nevojë për një platformë të thjeshtë që ka një mundësi të tillë.

TË DASHUR PARTNERË NGA INDUSTRIA E TURIZMIT

Platforma jonë ju lidh me përmbajtjen më të mirë nga e gjithë industria

01 TP Brand Elements Icon Set Illustrati

BILETA

MAKINA ME QERA

HOTELE

TRENA

01 TP Brand Elements Icon Set Illustrati
01 TP Brand Elements Icon Set Illustrati
01 TP Brand Elements Icon Set Illustrati
1074272010.jpg

ME KË BASHKËPUNOJMË NE

AGJENCI KORPORATASH

Ne u ofrojmë agjencive të korporatave zgjidhje që përcjellin nevojat e klientëve të tyre. Ne i bëjmë udhëtimet më komplekse më të lehta duke lidhur ofruesit e shërbimeve dhe udhëtarët. Ne u japim agjencive të korporatave mundësinë e shërbimeve shtesë dhe gjurmimin e udhëtarëve gjatë gjithë udhëtimit

AGJENCI UDHËTIMI ONLINE

Ne u ofrojmë agjencive të udhëtimit online  mjete të fuqishme dhe zgjidhje teknologjike për të bërë shpejt dhe me efikasitet oferta me mundësinë e shitjes së shërbimeve shtesë

AGJENCI UDHËTIMI TRADICIONALE

Ne ju japim mundësinë për t'i kushtuar më shumë kohë klientëve. Ne e ndihmojmë biznesin tuaj të rritet dhe të qëndrojë i lidhur falë teknologjisë që ju mbështet nga fillimi në fund. Falë qasjes së lehtë, kërkimit të shpejtë, proceseve të automatizuara dhe gjithçkaje që ju nevojitet, ne e bëjmë punën tuaj më të lehtë nëpërmjet një platforme.

Travelport e di se nuk ka të bëjë vetëm me një gjë, por se ka të bëjë me një qasje gjithëpërfshirëse. Nëse kam një problem me diçka, mund të telefonoj këdo dhe ata do ta zgjidhin atë për mua. Kjo marrëdhënie personale është vërtet e rëndësishme për mua dhe Travelport më ka ndihmuar gjithmonë me gjithçka. Unë mendoj se njerëzit në Travelport thjesht e kanë këtë pjesë të tyren  dhe  ata kujdesen sinqerisht për të tjerët. Ky nuk është rregulli në çdo kompani.

Ujjwal Seghal
Drejtor në Skylord Travel

PRODUKTET PËR AGJENCITË

1134452492.jpg

HELLO FUTURE

TRAVELPORT+_LOGO_SAND_RGB.png

Travelport+ është një platformë e re për blerjen dhe shitjen e shërbimeve të udhëtimit. Kjo platformë e gjeneratës tjetër u jep agjencive të udhëtimit më shumë përmbajtje dhe lidhje, përfshirë NDC. Mbështet shitjet më të shpejta dhe më të mira falë ndërfaqeve të reja të përdoruesit dhe mjeteve të shitjes. Dhe falë automatizimit më të madh, të dhënave dhe funksioneve të vetë-shërbimit, Travelport+ është një vlerë e madhe e shtuar për ju dhe klientët tuaj, pavarësisht nëse jeni përdorues i Smartpoint ose API.

Smartpoint

SHITJA E SHERBIMEVE TE UDHETIMIT    THJESHT

Një zgjidhje desktopi e lehtë në përdorim që ju lidh drejtpërdrejt me platformën globale Travelport, ku mund të kërkoni, krahasoni, rezervoni dhe ndryshoni itineraret për klientët tuaj.

API

BOTA E PERMBAJTJES

APIs të shpejtë, modern dhe të lehtësisht për t’u përdorur, krijuar nga Travelport për të kënaqur çdo programues. Lidhuni drejtpërdrejt me platformën Travelport dhe hyni në botën e përmbajtjes.

MyTravelport

GJITHCKA NEN KONTROLL

Këndi juaj personal Travelport. Një vend ku mund të përdorni mjete, informacion, trajnime të personalizuara, mbështetje online dhe ku mund të shkarkoni produktet më të fundit.

Ne do t’jua bëjmë më të lehtë shitjen e shërbimeve të udhëtimit

bottom of page