top of page

SMARTPOINT

SHITJA UDHETIMIT MENYRA ME E LEHTE

GettyImages-533190875.jpeg

Agjentët e udhëtimit nuk duhet të shpenzojnë kohë në detyra të përsëritura manuale. Travelport Smartpoint u jep agjentëve më shumë mundësi, potencial më të madh të shitjeve dhe më shumë kohë për t'u përqëndruar në mënyrën se si t'i kënaqin pasagjerët.

PSE SMARTPOINT?

Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_
Brand Elements Icon Set Functional Sand_

OPSIONE PA FUND

Me Travelport Smartpoint ju keni akses në produktet dhe shërbimet e udhëtimit, duke rritur vlerën e çdo udhëtimi  duke u dhënë klientëve tuaj më shumë mundësi.

Travelport përfundon të gjithë punën për ju, duke lidhur të dhëna nga burime të shumta.

JEP ME SHUME REZULTAT

Përmes një platforme të thjeshtë ju mund të kërkoni, krahasoni, rezervoni dhe ndryshoni udhëtimet.

Travelport Smartpoint gjithashtu ofron scripte të ndryshme që i bëjnë exchanget  e biletave dhe rimbursimet shumë më të lehta.

PERMIRESON SHERBIMET E SHITJES

Udhëtimi është më fitimprurës kur keni shërbime shtesë. Travelport Smartpoint ndihmon në thjeshtimin e një numri të madh të produkteve të kompanisë për t'i lejuar agjentët t'i krahasojnë dhe kuptojnë ato, me fokusin kryesor jo vetëm në çmimin e produktit. Kjo ju lejon të fitoni më shumë, duke e mbajtur gjithmonë klientin tuaj të kënaqur.

FUNKSIONON SIPAS MENYRES SUAJ

Agjentët mund të zgjedhin settings të ndryshme që e bëjnë platformën më të lehtë për t'u përdorur. Travelport Smartpoint ofron  komandat kriptike dhe grafike dhe ju lejon t'i kombinoni ato gjatë punës tuaj.

VETITË E SMARTPOINT

Udhëtarët vijnë tek ju  për këshilla udhëtimi dhe ndihmë me gjërat që nuk mund t'i trajtojnë vetë. Travelport Smartpoint ju lejon të jepni përgjigjet më të mira për udhëtarët tuaj dhe të shisni më shumë udhëtime, nëpërmjet Smartpoint keni:

Qasje në linjat ajrore globale, hotelet dhe kompanitë e makinave me qira

Suport kriptik dhe grafik te faqes

Plug in-e dhe mënyrë pune të personalizuar

Me thjesht, lehtë proceset e exchange dhe refundeve

Produkt për shitjen e hoteleve, duke përfshirë fotografi të akomodimit, harta me udhëzime drejtimi, etj.

Përditësime të rregullta mbi kufizimet lokale në lidhje me Covid-19

Qasja në përmbajtjen e platformes NDC

Intersect.png
Intersect.png

Ne nuk kemi pse të kalojmë orë të tëra në trajnimin teknik. Smartpoint përshtatet në mënyrë të përkryer në kulturën e korporates sonë , e cila është e fokusuar tek klientët, dhe e bën më të lehtë që  ne t'u shërbejmë atyre.

Ekipi drejtues
Fox world travel

bottom of page