Marrëveshja e Emirates për një kontent të pa-tarifuar, shpërndarjen NDC, zgjerimin e shërbimit IT.Travelport dhe Emirates arrijnë marrëveshje për një kontent të pa-tarifuar,

shpërndarjen NDC si dhe zgjerimin e shërbimit te ITse.
Tashmë që nga 1 Korriku, Travelporti, lideri në industrinë e udhëtimeve së

bashku me një nga linjat ajrore më të mëdha ndërkombëtare në botë,

Emirates, njoftuan se kanë arritur marrëveshje tregtare që do të lejojë

agjencitë e udhëtimit të lidhura me Travelport, të shmangin pagesën/taksën

për rezervimet e bëra përmes Sistemit Global të Shpërndarjes (GDS). Për më

tepër, kompanitë njoftuan një marrëveshje të re afatgjatë për të mundësuar

shpërndarjen e kontentit të Emirates përmes platformës së gjeneratës së

ardhshme Travelport +, si dhe një shtrirje për një kohë të gjatë të kesaj

marrëveshje për sisteme të IT.
Adnan Kazim, Drejtori kryesor Tregtar në Emirates tha: “Ne jemi të kënaqur

që kemi arritur marrëveshje kyçe me Travelport që e çon partneritetin tonë

në nivel tjetër . Të nisur nga lancimi i brandit te ri te Travelport +,

këto marrëveshje të reja do të forcojne më tej faktin qe Emirates është

linja ajrore e zgjedhur nga udhëtarët që duan oferta shumë të personalizuara

dhe një qasje në destinacionet më të mira të botës. Emirates dhe Travelport

do të vazhdojnë të punojnë së bashku për produkte te tjera te industrisë së

udhëtimit duke ju ofruar partnerëve të komunitetit të udhëtimit, shërbime

edhe më të mira dhe më të personalizuara".
Tashme që nga 01 korriku 2021, rrjeti global i partnerëve të agjencisë së

udhëtimeve të Travelport është azhornuar automatikisht në një kanal të

dedikuar që siguron përmbajtjen e pa-tarifuar. Këto agjenci do të vazhdojnë

të përfitojnë nga një përvojë e pasur grafike kur kërkojnë dhe prenotojnë

tarifat dhe shërbimet e Emirates, si dhe qasje më të madhe në ofertat e saj,

falë një zgjatje afatgjatë të marrëveshjes ekzistuese me linjën ajrore për

të përdorur kanalet e shperndarjes Travelport
Si pjesë e marrëveshjes, agjencitë e lidhura me Travelport do të jenë në

gjendje të fitojnë akses të thjeshtuar në përmbajtjen dhe shërbimet NDC të

Emirates përmes Travelport Smartpoint dhe API-të si dhe kanaleve RESTful /

JSON, sapo agjensitë të nënshkruajnë marrëveshjen specifike për NDC me

EMIRATES. Travelport dhe Emirates vazhdojnë të përparojnë zgjidhjen teknike

të NDC për agjencite e udhëtimit në të gjithë botën dhe tani janë në proces

të zhvillimit të veçorive dhe funksionalitetit të zgjeruar që, kur të

përfundojnë, gradualisht do te lancohen..


Jason Clarke, Drejtori Kryesor i Tregtisë, te Travel Partners në

Travelport, tha: “Kjo seri marrëveshjesh thekson vendosmërinë e Travelport

dhe Emirates për të rishpikur shitjet nepermjet agjencive të udhëtimit dhe

për të shtyrë kufijtë e asaj që është e mundur. Me një vizion të përbashkët

për të ardhmen, bashkëpunimi ynë i gjatë ka vazhduar të shkojë nga forca në

forcë. Së bashku, mezi presim t'u japim udhëtarëve të shumtë të kthehen në

qiell këtë verë dhe përtej ofertave dhe përvojave më të mira të mundshme. "0 comments