Ftesë Webinari : Travelport – HELLO MODERN RETAILING- 24 QershorTë dashur agjentë,Bota e shitjes po ndryshon vazhdimisht dhe jemi të vetedijshëm që shitja e shërbimeve të udhëtimit nuk është aty ku duhet.


Le ta ndryshojme atë.


Konferenca jonë online e quajtur HELLO MODERN RETAILING që do të zhvillohet në 24 Qershor do tju ndihmojë të :


Zbuloni mjetet


Zbuloni më shumë rreth Travelport + dhe bashkepunimit më të ri me Amazon Web Service, ku është i ftuar Drejtori i tyre i shitjes dhe i Hospitalitetit.


Ndërtoni besim


Ne do të zbulojmë rezultatet e hulumtimit tonë të kryer nga Edelman. Do të zbuloni se sa i rëndësishëm është besimi sot.


Zbuloni sekrete


Njihuni me klientët tuaj edhe më afër falë njohurive të neuroshkencës.


Bashkohuni me ne, dëgjoni folësa frymëzues, eksploroni risi në shitjet e udhëtimeve dhe prisni intervista ekskluzive me eDreams ODIGEO dhe American Airlines.


Regjistrohu tani.Folësat e konferences :


GREG WEBB, TRAVELPORT


PAUL J ZAK PHD, ZAKLADATEL, CHIEF IMMERSION OFFICER, IMMERSION


DAVID PELLER MANAGING DIRECTOR, TRAVEL AND HOSPITALITY, AMAZON WEB SERVICE


DANA DUNNE, CEO, EDREAMS ODIGEO


ALISON TAYLOR, CCO, AMERICAN AIRLINESTë dashur agjentë,Bota e shitjes po ndryshon vazhdimisht dhe jemi të vetedijshëm që shitja e shërbimeve të udhëtimit nuk është aty ku duhet.


Le ta ndryshojme atë.


Konferenca jonë online e quajtur HELLO MODERN RETAILING që do të zhvillohet në 24 Qershor do tju ndihmojë të :


Zbuloni mjetet


Zbuloni më shumë rreth Travelport + dhe bashkepunimit më të ri me Amazon Web Service, ku është i ftuar Drejtori i tyre i shitjes dhe i Hospitalitetit.


Ndërtoni besim


Ne do të zbulojmë rezultatet e hulumtimit tonë të kryer nga Edelman. Do të zbuloni se sa i rëndësishëm është besimi sot.


Zbuloni sekrete


Njihuni me klientët tuaj edhe më afër falë njohurive të neuroshkencës.


Bashkohuni me ne, dëgjoni folësa frymëzues, eksploroni risi në shitjet e udhëtimeve dhe prisni intervista ekskluzive me eDreams ODIGEO dhe American Airlines.


Regjistrohu tani.Folësat e konferences :


GREG WEBB, TRAVELPORT


PAUL J ZAK PHD, ZAKLADATEL, CHIEF IMMERSION OFFICER, IMMERSION


DAVID PELLER MANAGING DIRECTOR, TRAVEL AND HOSPITALITY, AMAZON WEB SERVICE


DANA DUNNE, CEO, EDREAMS ODIGEO


ALISON TAYLOR, CCO, AMERICAN AIRLINES

0 comments