top of page

SIGURACIONE - GALILEO EVEREST

SIGURIMI I UDHETIMIT

GettyImages-1156930511.jpeg

Sigurimi Galileo Everest One Click është një produkt ku mund te blesh politikat e sigurimit të udhëtimit, anulimin e dokumenteve të transportit dhe shpenzimet mjekësore për rezervimet e biletave.

Brand Elements Icon Set Functional Sand_

SIGURACION VETËM ME NJË KLIKIM

Një avantazh i madh i këtij mjeti është integrimi në aplikacionin Travelport Smartpoint. Me vetëm një klikim, agjenti sjell dritaren e polices se sigurimit për rezervimin aktual, ku tashmë janë ngarkuar të dhënat e nevojshme të udhëtarëve dhe zgjedh produktin më të përshtatshëm të sigurimit, të cilin mund ta rezervojë lehtësisht. Pasi të paguhet sigurimi nga klienti, agjenti aktivizon porosinë dhe i dërgohet kompanisë së sigurimit.​

Klienti do të marrë automatikisht një konfirmim e kartave të sigurimit dhe ndihmës (dokumentet e sigurimit), të shtypura nga agjenti ose me postë elektronike. Produkti Galileo Everest One Click përdor produkte të veçanta të sigurimit të Česká Pojišťovna dhe ERV Evropská pojišťovna të zhvilluara veçanërisht për agjentet e udhetimeve.

SHUMË PËRFITIME PËR JU

Kostot e blerjes zero dhe të funksionimit, përdorim falas

Komision komercial nga shitjet

Funksionalitet i thjeshtë dhe kërkesa minimale për trajnim

Zgjedhja e tarifës më të përshtatshme në varësi të shumës së tarifës së anulimit dhe llogaritjes automatike të primit

Futja e të dhënave minimale të nevojshme për personat e siguruar

Mundësia për të rregulluar një sigurim të veçantë të anulimit të biletave

ERV-logo-png.webp
bottom of page